Samarbete European Snowsport

Skidlärare i Alperna med European Snowsport vintersäsongen 2023-24?

Freeskiers och European Snowsport, ES, är partner skidskolor. Vi är otroligt glada över detta fantastiska och exklusiva samarbetet vi har med ES, vilket möjliggör en omfattande utveckling för våra tränare och skidlärare samtidigt som ES får tillgång till duktiga skidlärare.

Freeskiers samarbetar tätt med European Snowsport (ES) för att erbjuda våra egna Freeskiers tränare unika möjligheter att praktisera, träna och arbeta inom en internationell skidskola i Alperna. Samarbetet grundar sig på att våra tränare, efter att ha genomgått utbildning Steg 2, får möjlighet att arbeta ett antal veckor under högsäsongen och sedan, efter gymnasiet, jobba en hel säsong i Alperna för ES skidskola. För ES innebär detta en möjlighet att välkomna våra välutbildade skidlärare från Freeskiers till sina anläggningar. Våra Freeskiers tränare har en gedigen erfarenhet av skidskola och har genomgått Camp Freeskiers utbildningar med fokus på HLR, service och ledarskap, samt har avklarat Friluftsfrämjandets skidlärautbildningar.

Tillsammans med ES kommer vi även att genomföra camps för våra vuxna Oldies & Goldies i Verbier, med start från 2024. Detta kommer ge våra vuxna skidentusiaster en oförglömlig och berikande upplevelse i skidåkningens mecka.

För mer information om European Snowsport, klicka nedan:

https://europeansnowsport.com/sv/